Logeren in Vlaanderen
 

Cómpeta


 

Casa Roble B&B verwelkomt u op een toplocatie boven Cómpeta, op 50 km van Malaga. Onze klassieke Spaanse villa is omgeven door terrassen en biedt een prachtig uitzicht over het karakteristieke witte dorp Cómpeta, het Sierras de Tejeda-gebergte en de Middellandse Zee. U wordt hartelijk verwelkomd in onze B&B die alle gemakken heeft die u nodig heeft voor een perfecte vakantie.
We hebben 3 dubbele kamers en 1 grote familiekamer elk met een eigen badkamer.

   • LG-B&BAlCampanario-Cómpeta_website-13
  • LG-B&BAlCampanario-Cómpeta_website-9&10
  • LG-B&BAlCampanario-Cómpeta-loft_website-1
  • LG-B&BAlCampanario-Cómpeta-loft_website-8
  • LG-B&BAlCampanario-Cómpeta-suite_website-5
  • LG-B&BAlCampanario-Cómpeta-suite_website-10
  • shutterstock_274925522
  • shutterstock_152698601
  • LG-B&BAlCampanario-Cómpeta&omgeving_website-9
  • DSC03722

Al Campanario , Cómpeta, Andalucia, Costa del Sol
Onze B&B ligt in het centrum van  Cómpeta (ook bekend als de parel van Axarquia) Het lieflijke witgekalkte dorp (pueblo blanco) Competa nestelt zich tegen de heuvels van de Sierra Almijara op een 50’ rijden van Malaga airport en slechts 15 km van de Costa del Sol vandaan. Het dorp biedt spectaculaire vergezichten op de bergen en de zee.  Het uitgestrekte Nationale Park van Tejeda, tussen Granada en Malaga, ligt letterlijk op je deurdrempel, een walhalla voor de wandelaar. Hier geniet je van het echte Andalucia, weg van het massatoerisme, met 300 dagen zon per jaar en een gemiddelde temperatuur rond 20°; winter en zomer vind je er mensen op het gezellige dorpsplein ,op de terassen en in de smalle straatjes.


Al Campanario is een statig typisch Spaans herenhuis. Onze kamers zijn extra ruim en de hoge plafonds en Sevillaanse cementvloertegels, samen met de gepaste aankleding en inrichting, geven Al Campanario de charme van weleer. Anderzijds werden de verblijven met de nodige luxe gerenoveerd zodat u maximum kan genieten van uw verblijf of doorreis in Andalusië.

In onze B&B met slechts 4 gastenkamers bieden we onze gasten graag comfort en persoonlijke service in alle privacy. De B&B biedt het dorpsleven op de deurdrempel. Binnen een straal van 50m heb je restaurants , winkels, smalle straatjes, pleintjes en gezellige cafés.  De kamers zijn rustig gelegen en luxueus ingericht. Op het dakterras kan je genieten van de zon, de vergezichten op de bergen en de zee en wegdromen of chillen in het loungeset bij een lekker glas en Spaanse tapas.

We geven je graag tips en informatie over bezienswaardigheden en de omgeving. Als je uitstappen wil doen, reservaties maken voor wandeltochten, kano op zee, golf, canyoning , fietshuur…  helpen we je graag verder.


Al Campanario
Plaza Pantaleon Romero 7
29754 Cómpeta
Tel 0034 615 319 388
info@alcampanario.com
www.alcampario.com