Logeren in Vlaanderen
 

Overnachten in Linter

B&B Het GetehofHet Getehof is een vakantiewoning en een bed and breakfast met twee slaapkamers gelegen in het dorpje Neerhespen (van de gemeente Linter). Kom zeker logeren in Vlaams Brabant!
Het Getehof tijdens de coronacrisis? In het Getehof ben je alleen, tijdens je bezoek zijn er geen andere gasten in de B&B.
 
Ten oosten van Leuven, vlak bij de Limburgse grens, schittert het groene Hageland. De gemeente Linter ligt middenin de Getevallei op enkele kilometers (fiets)afstand van het centrum van het kleine middeleeuwse kunststadje Zoutleeuw en haar Provinciaal Domein ‘Het Vinne’. Je merkt dat deze omgeving een rijk cultureel-historisch erfgoed bevat en ze ontspanning biedt in een rustige en groene omgeving. Het uitgebreide fiets- en wandelroutenetwerk biedt tal van mogelijkheden om de streek te verkennen.
Het Getehof opende in 2016 zijn deuren.
De 2 gastenkamers kunnen tot 4 volwassenen herbergen. De gasten kunnen verpozen in een zithoek met TV, kokkerellen in de keuken of in de badkamer een verkwikkende douche nemen. Deze charmante B&B wordt uitgebaat door Greet Thijs. Zij houdt niet alleen van de rust van het platteland en alles wat erbij hoort, ze zorgt er ook voor dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk is.

LOGIES
Het Getehof opende in 2016 de deuren. Het Getehof bestaat uit 2 kamers, een gezellige zithoek met TV, ingerichte keuken, badkamer met douche en een terras. De vakantiewoning ligt aan het fietsknooppunt 56.

TROEVEN
Het uitgebreide fiets- en wandelroutenetwerk biedt tal van mogelijkheden om de streek te verkennen. Het wandelnetwerk Getevallei werd verkozen tot beste wandelproduct van België 2016. B&B Het Getehof
 Langstraat31 in Neerhespen
 3350 Linter
 www.hetgetehof.be
GSM-nummer: +32 497 36 38 40
E-mail: thijs.greet@hotmail.com
Website: http://www.hetgetehof.be