Logeren in Vlaanderen
 

Overnachten in Diksmuide

Hoevehotel Bladelijn

Geniet in 1 van onze 10 kamers

Een onvergetelijke uitstap hoeft niet duur te zijn, logeren bij hoevehotel Bladelijn in Diksmuide, voordeliger dan u denkt!
Wil je logeren in Diksmuide dan is hoevehotel Bladelijn vast wat je zoekt. Een warm en gastvrij onthaal, lekker eten, maar ook alle comfort! Onze 10 duplexkamers zijn immers allemaal voorzien van een salon en dubbel bed en een slaapkamer met 2 of 3 bedden op de bovenverdieping. Elke kamer heeft bovendien een eigen badkamer met wc, lavabo en douche of bad.
Ook kinderen vinden logeren bij Bladelijn heel fijn!
Niets zo gezellig als met de kinderen op uitstap gaan en bij hoevehotel Bladelijn zijn ook je kinderen heel welkom. De hierboven vermelde kindertarieven (*) omvatten logies voor kinderen met bijzetbedden op de kamer van de ouders. De allerkleinsten (tot 2 jaar) slapen gratis in hun eigen bedje op de kamer van de ouders of in een van onze kinderbedden voor een forfaitaire toeslag van 5,00 EUR.

Laat je de kinderen liever in een aparte kamer slapen, dan betaalt u voor de eerste 2 kinderen het volwassenentarief en vanaf het 3e kind enkel nog het kindertarief.
Waarom niet logeren in Diksmuide? Er valt heel wat te beleven!
Hou je van fietsen, wandelen of paardrijden in een prachtig natuurlandschap? Dan zijn onze arrangementen zeker iets voor jou! In elk arrangement zijn 4 overnachtingen met half pension inbegrepen en je mag zelf uit het ontbijtbuffet allerlei lekkers uitkiezen om ook een smakelijk lunchpakket samen te stellen.
En als jij, maar ook je eigen paard komen logeren bij hoevehotel Bladelijn in Diksmuide, dan leggen we ook je grootste vriend in de watten. In het paardenarrangement is het gebruik van onze stallen en weides, maar ook stro, hooi en krachtvoer voor je paard inbegrepen! Jij geniet intussen van 4 overnachtingen met ontbijt en lunchpakket, en we zetten ook elke avond een lekker driegangen diner voor je klaar.

Dit wil je ook vast weten…
In het hele hotel is gratis WIFI beschikbaar
Je kan ter plaatse ook met bancontact betalen
Fietsknooppuntenkaarten en wandelroutes om je daguitstap te plannen, kan je gratis lenen of bij ons aankopen.
Je kan elke dag bij ons terecht vanaf 14.00 u. Voor 14:00 u zijn we vast nog kamers aan het poetsen, want hygiëne is voor ons erg belangrijk!
In het laagseizoen zijn we op zondag gesloten.

Bladelijn
Zadelstraat 8,
B-8600 Diksmuide
+32 51 55 50 83
info@bladelijn.com
https://www.bladelijn.com/nl