Logeren in Vlaanderen


Overnachten in Wervik

Welkom bij B&B Speghelhof!

In 2003 werden de restauratiewerken aan de, compleet in verval geraakte, boerderij aangevat. De tijd had er méér dan 3 decennia stil gestaan, de erosie echter niet… Inspiratie en creativiteit kregen carte blanche bij de restauratie en de inrichting van het domein en twee jaar later was B&B Speghelhof een feit.

B&B speghelhof beschikt over 3 themakamers. Elke kamer is voorzien van eigen badkamer en toilet. De individuele thema's geven je een apart gevoel en bieden unieke verzichten.

De authenticiteit en de charme van het platteland begeestert meer en meer mensen de laatste jaren. Het pure platteland is een bron van inspiratie en de plaats waar de alledaagse drukte het hoofd kan geboden worden. De toekomst tegemoet gaan met een respectvolle groet aan het verleden in al zijn glorie…

KORT OF MIDDELLANG VERBLIJF
In onze rustige B&B kunnen uw zakenpartners of tijdelijke medewerkers in alle comfort hun kort of middellang verblijf reserveren. De landelijke sfeer en het warme interieur geeft een huiselijk gevoel en de kamers hebben alle faciliteiten, eigen sanitair en snelle WiFi. In het salon kan men rustig werken, een koffiemachine of thee is altijd beschikbaar, Een flesje wijn kan men zelf uitkiezen.
Er kunnen kortingcodes voor business reservaties via mail aangevraagd worden.

Op afgesloten parking kunnen kleine bestelwagens gemakkelijk parkeren. Ontbijt in het salon wordt vanaf 7 u opgediend indien nodig kan het vroeger zijn, of volgens pakket, na afspraak. 
Onze ligging is op 5 min. van de industriezones van Wervik, Menen en Komen, meestal zonder vertraging.
10 min. van Beselare, en Halluin, Ieper op 15 min. en 20 min. van Kortrijk. Alle richtingen zijn vlot bereikbaar via de N 8, N 58 en A 19. Treinstation in Wervik op 5 min. Luchthaven van Lille Lesquin op 35 min.


Contacteer ons voor meer informatie

B&B Speghelhof
Vosstraat 2
8940 Wervik, Belgie
tel: 056/32.31.90 
info@speghelhof.be
https://www.speghelhof.be/nl/